نشست مشترک هیات فیلیپینی با مدیران اتحادیه های مرتبط در حوزه غذا در اتاق تعاون ایران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، خانم لایدان مدیر بخش تحقیقات فن آوری فعال در عرضه تولید غذای حلال در فیلیپین با هیات همراه به منظور گسترش تعاملات اقتصادی بخش تعاون با مدیران اتحادیه های مرتبط با مواد غذایی در اتاق تعاون ایران دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست، توانمندی ها و ظرفیت های بخش تعاون در بخش های مختلف اقتصادی شامل کشاورزی، معدن، بانک، آموزش و سایر بخش ها معرفی شد.
براساس این گزارش، تعاملات اقتصادی، نقش HDI در فیلیپین، برگزاری سمینارهای مشترک از مهمترین محورهای گفتگو در این نشست بود.
https://iccnews.ir/?p=5170