در سومین روز از سیزدهمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی و بالابرها، عضو هیات رئیسه و معاون پشتیبانی و برنامه ریزی اتاق تعاون ایران در نشست مشترک با حضور رئیس انجمن تولید کنندگان قطعات آسانسور و پله برقی با هیات تجاری ازکشورهای عراق، افغانستان، ترکیه، پاکستان و اقلیم کردستان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، در این نشست، علی مطیع جهانی عضو هیات رئیسه و معاون پشتیبانی و برنامه ریزی اتاق تعاون ایران ضمن اعلام آمادگی برای زمینه سازی تعامل و ارتباط گسترده با تجار کشورهای همسایه، ابراز داشت: نمایشگاه آسانسور یکی از مهمترین نمایشگاه های حوزه صنعت ساختمان است که امسال با حضور بیش از ۱۳۰ شرکت داخلی و خارجی برگزار می گردد.
وی ادامه داد: هدف اصلی در این نمایشگاه نمایش و ارائه آخرین دستاوردهای تولیدکنندگان و صنعتگران داخلی است. وی افزود: در این نشست گسترش تعاملات تجاری و بیان ظرفیتهای اتاق تعاون ایران و توانمندیهای فعالان اقتصادی این هیات تجاری همچنین بیان مشکلات تجار در تعاملات اقتصادی با فعالان اقتصادی داخلی از اهم محورهای گفتگو بود.
گفتنی است توجه به استانداردسازی و کیفیت محصول، اهمیت زمان تحویل کالا توسط تجار ایرانی، بازاریابی، جلوگیری از فروش محصولات تقلبی با نام برندهای ایرانی، توجه به ضمانت کالا و خدمات پس از فروش، رفع مشکلات گمرکی، انعقاد تفاهم نامه های آموزشی در راستای آموزش برای فعالان اقتصادی کشورهای همسایه و اهمیت و تاثیر همسایگی و مرزهای مشترک ایران با این کشورها در گسترش تعاملات اقتصادی از دیگر محورهای مهم این نشست بود.
در بخش دیگری از این نشست، شفاهی رئیس انجمن تولیدکنندگان قطعات آسانسور، گفت: طبیعی است که با افزایش تولیدات داخلی و رفع نیاز بازارهای داخل، این محصولات روانه بازار کشورهای مجاور شود.
وی با اشاره به اینکه هدفگذاری در این صنعت، این است که در ۱۰ سال آینده از یکی از قدرتمندترین کشورهای دنیا در تولید آسانسور خواهیم بود، بیان داشت: کشور ایران در دهه پیش رو، چه در تولید، چه مونتاژ و آموزش یکی از قدرتمندترین کشورها در صنعت آسانسور خواهد بود.
شفاهی افزود: با تعاملات و رایزنی های صورت گرفته با اتاق تعاون ایران در راستای حل مشکل جلوگیری از فروش محصولات تقلبی با نام و برندهای ایرانی، مقرر شده است که شرکت ها، اشخاص و سازمان ها به صورت مستقیم به کمپانی ها مراجعه نکنند.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت بالای اتاق تعاون ایران در تعامل با سازمان ها و نهادها و برگزاری جلسات در راستای تائید کیفیت و استاندارد محصولات با این سازمان ها، با همکاری اتاق تعاون ایران و انجمن تولیدکنندگان قطعات آسانسور، مجموعه ای برای بررسی و صحت سنجی محصولات صاحب برند شکل می گیرد که اصالت و استاندارد و خدمات پس از فروش کالا ها معرفی می شوند که تجار خارجی با اطمینان بیشتر نسبت به خرید محصول اقدام کنند.
وی با تاکید براینکه اتاق تعاون ایران پل ارتباطی مهم و موثر بین شرکت های تولیدی، مونتاژ داخلی و مصرف کننده خارجی است، گفت: در خصوص آموزش نیز با همکاری و تعامل اتاق تعاون ایران و دانشگاه فنی و حرفه ای صنعت آسانسور، فعالان اقتصادی کشورهای همسایه می توانند علاقمندان و دانشجویان را معرفی کنند.
میر عبداللهیانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی دماوند با اشاره به تفاهم نامه ای با بخش فنی و حرفه ای سازمان ملل متحد داریم، می توانیم امکان آموزش را برای علاقمندان کشورهای همسایه با هزینه کمتر فراهم کنیم.
وی ادامه داد: ما می توانیم دوره های آموزشی مورد نیاز و تخصصی این صنعت را نیازسنجی بررسی و برگزار کنیم.
https://iccnews.ir/?p=62201