براساس یافته های آماری، با وجود افزایش قابل توجه عدد شاخص کل (تعدیل شده فصلی) در مرداد ماه (۴۷.۶۷) در مقایسه با تیر ماه (۴۱.۱۴)، این شاخص همچنان نمایانگر استمرار وضعیت رکود صنعت ساختمان می باشد ( عدد شاخص کل پایین تر از ۵۰ است).
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، با استناد به مجموع اظهارات فعالان ساختمانی شرکت بزرگ در گروه های ساخت بنا، مهندسی عمران و فعالیتهای ساخت و ساز تخصصی ساختمان مشخص شد:
کاهش چشمگیر مولفه “سرعت انجام و تحویل سفارش و یا فرآیند کار” نتیجه قطع مکرر برق و اخلال در روند کار شرکتهای فعال در زمینه تولیدات ساختمانی و همینطور افزایش قیمت فروش در این دوره است.
مولفه های “قیمت خرید مواد اولیه و لوازم مورد نیاز” و “قیمت محصولات تولیدشده و خدمات ارائه شده” بالاترین رقم در میان مولفه های این دوره را به خود اختصاص داده اند.
طبق نظر فعالان این صنعت بر اساس مولفه ” انتظارات در ارتباط با فعالیتهای شرکت در ماه آینده” فعالیت شرکتهای ساختمانی در شهریور ماه در مرز رونق و رکود پیش بینی میشود.
بر اساس تجربیات حاصل از دوره های گذشته طرح شامخ ساختمان، میتوان قطعی برق در فصل تابستان را یکی از دلایل اصلی کاهش سرعت فعالیت های این صنعت دانست. بنابراین اتخاذ سیاستهای جایگزین به منظور تامین انرژی و مدیریت مصرف برق در دوره های آتی میتواند نقش موثری در بهبود وضعیت این صنعت (به طور خاص در فصول حساس به مصرف حامل های انرژی) داشته باشد.
https://iccnews.ir/?p=62964