همزمان با گرامیداشت دهه مبارک فجر؛ اولین واحد طرح فراوری سیب زمینی نیمه آماده در استان همدان، در شهرک صنایع غذایی بهار با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان، دبیر اتاق تعاون، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح شد.
در این واحد فرآوری سیب زمینی نیمه آماده، روزانه ۲۰ تن جذب سیب زمینی دارد و ۱۰ تن محصول در این واحد تولید میشود.
این واحد در زمینی به مساحت یک هزار و ۷۶۵ متر مربع و زیربنای ۷۶۹ متر مربع و با سرمایهگذاری ۷۰ میلیارد تومان و اشتغال زایی مستقیم برای ۲۰ نفر، در یک فرایند ۶ ماهه به بهرهبرداری رسید.
https://iccnews.ir/?p=64556