رئیس اتاق تعاون استان خراسان رضوی با همراهی دبیر، مدیر کل اداره تعاون استان و معاونین همچنین رئیس شعبه مرکزی بانک توسعه تعاون از کارخانجات شرکت تعاونی آرد نانوایان بازدید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، در این بازدید مدیر عامل شرکت تعاونی آرد نانوایان ضمن خوش آمدگویی، به ارائه گزارش فعالیت این شرکت پرداخت و گفت: این شرکت در سال ۱۳۴۴ و با صد عضو آغاز بکار و در ادامه ی فعالیت خود کارخانه ” آرد یاسین ” و در سال ۱۳۷۷ نیز کارخانه آرد ۲۰۰ تنی ” والسی ” را افتتاح کرده است.
وی اظهار کرد: چنانچه تسهیلات لازم به این شرکت پرداخت شود، قادر به جذب ۵۰ نفر در حوزه های اشتغال جدید در این تعاونی خواهیم بود.
در ادامه مجتبوی رئیس اتاق تعاون استان، گفت: اهمیت تولید در اقتصاد جامعه امری ضروری و قابل اهمیت می باشد.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد این شرکت گفت: این تعاونی با تعداد هزار نفر عضو و بالغ بر پنج دهه فعالیت نشان دهنده ی یک شرکت موفق در حوزه ی تعاون است که بایستی در شرایط اقتصادی کنونی مورد توجه و حمایت قرار گیرد.
رئیس اتاق تعاون استان افزود: همه ی ما بایستی براساس تاکید مسئولان نظام با استفاده از ظرفیت ها، توان و سرمایه گذاری داخلی استان به حفظ و تقویت این تعاونی ها علی الخصوص واحدهای تولیدی کمک کرده و باعث رونق تولید شویم.
مجتبوی در پایان خاطر نشان کرد: اتاق به عنوان پارلمان و متولی بخش تعاون آمادگی رسیدگی به درخواست ها و پیگیری آنها از مجموعه های زیربط را دارد.
سنجری مدیر کل اداره تعاون استان نیز در ادامه گفت: در سال جدید همه ما در راستای رسالت و مسئولیت خویش می بایست گره ای از مسائل و مشکلات واحد های تولیدی استان باز کنیم.
مدیرکل تعاون استان افزود: تنها راه حفظ، تثبیت و ایجاد اشتغال در شرایط کنونی اقتصادی کشور و با توجه به تحریم هایی که ناشی از سیاست های خصمانه دشمن است، توجه و تمرکز بر پایداری کار و بنگاه های اقتصادی داخلی است.
وی خاطرنشان کرد: در این شرایط شاید آنطور که شایسته است نتوانیم در جهت جذب سرمایه های خارجی گام برداریم و بایستی توجه و نگاه خود را بر سرمایه های داخلی کشور اعم از سرمایه های انسانی، منابع مالی و ظرفیت های داخلی کشور معطوف کنیم، به همین منظور بایستی در کشور دو بحث حفظ و ایجاد اشتغال مورد توجه قرار گیرد. تنها راهی که موجب تحقق این دو رسالت مهم می شود، توجه و تمرکز به توسعه و پایداری بنگاه های اقتصادی است.
سنجری افزود: امروز همه باید در استان تمام توان و تلاش خود را بکار گرفته و از دستاورد های تعاونی که به عنوان یک رکن مهم اقتصاد مردمی است دفاع کرده و مسائل و مشکلات واحد های تولیدی، تعاونی، پروژه های نیمه تمام و شرکت های تعاونی غیر فعال استان را رصد کرده و تلاش کنیم تا ظرفیت آنها را بالا ببریم و از سرمایه های موجود حداکثر استفاده و بهره برداری را داشته باشیم.
وی در خاتمه به راه اندازی کمیته پیگیری مسائل و مشکلات شرکت های تعاونی در سال جدید در استان اشاره کرد و گفت: بخش تعاون یکی از مهم ترین بخش ها در نظام اقتصادی است و همه ما باید تلاش کنیم تا از این ظرفیت در جهت ارتقاء سهم تعاونی و ترویج و گسترش این فرهنگ استفاده کنیم ما در همین راستا و براساس سیاست گذاری صورت گرفته برنامه ها و راهبردهای خود در سال رونق تولید را تدوین و اجرا کرده و تحقق این هدف نیز مستلزم نگاهی نو به ظرفیت ها و قابلیت های بخش تعاونی در جهت ترویج فرهنگ تعاون و استفاده از این شبکه عظیم اجتماعی اقتصادی در حوزه اقتصاد مقاومتی است.
https://iccnews.ir/?p=24248