رئیس اتاق تعاون شهرستانهای ساوه و زرندیه گفت: تشکیل صندوق ملی انار و راهاندازی پایانه صادرات محصولات کشاورزی با محوریت انار از مهمترین مطالبات باغداران شهرستان ساوه است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، محمد مسعود داوری رئیس اتاق تعاون ساوه در گفتوگو با خبرگزاری فارس اظهار کرد: جشنواره ملی انار ۱۰ تا ۱۳ آبان ماه در مسجد جامع ساوه (نماد معرفی تاریخ هزار ساله این شهرستان و شاهکار معماری اصیل ایرانی) برگزار میشود.
وی افزود: برگزاری این جشنواره علاوه بر معرفی انار به عنوان محصول کشاورزی شاخص ساوه، شرکتکنندگان با ظرفیتهای تاریخی و گردشگری آشنا خواهند شد.
رئیس اتاق تعاون شهرستانهای ساوه و زرندیه بیان کرد: این جشنواره موجب برندسازی برای ساوه به عنوان پایتخت ملی و قطب تولید محصول انار و شهر یاقوتهای سرخ خواهد شد.
داوری تصریح کرد: جشنواره ملی انار ساوه و نیز برخورداری این شهرستان از ظرفیتهای مختلف فرهنگی، اقتصادی، صنعتی، اجتماعی و… میتواند آغازی برای برپایی سایر جشنوارههای ملی در حوزههای دیگر باشد.
وی با اشاره به برداشت انار ساوه در آبان ماه جاری گفت: برگزاری جشنواره در این بازده زمانی میتواند جنب و جوش باغداران در زمان برداشت انار از باغات و عرضه بهتر محصول به بازار را دوچندان کند.
رئیس اتاق تعاون شهرستانهای ساوه و زرندیه یادآور شد: در حاشیه برگزاری جشنواره انار، غرفههای صنایع دستی، سمینارهای علمی و تخصصی با حضور کارشناسان در راستای جلوگیری از بروز آفات و معضلات تولید این محصول با هدف تقویت و توسعه مراکز تحقیقات کشاورزی ساوه نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.
داوری از برگزاری جلسه ستاد برگزاری جشنواره ملی در فرمانداری ساوه با حضور فرماندار ساوه، نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، روسای ادارات مربوطه خبر داد و گفت: در این راستا ۶ کمیته تشکیل شد.
وی خاطرنشان کرد: نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه ساوه بر آمادگی همهجانبه ارگانها و دستگاههای اجرائی مربوطه این شهرستان برای برگزاری هر چه باشکوهتر این جشنواره تأکید کردند.
رئیس اتاق تعاون شهرستانهای ساوه و زرندیه گفت: اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و وزیر جهاد کشاورزی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز قول دادند تا از نزدیک مطالبات این حوزه مطرح و در خصوص رفع مشکلات چارهاندیشی شود.
داوری ادامه داد: به همین منظور ۶ کمیته شامل کمیتههای زیرساخت؛ با محوریت شهرداری، کمیته علمی با محوریت جهاد، کمیته اقتصادی با محوریت اتاق بازرگانی، کمیته گردشگری با محوریت میراث فرهنگی و شورا، کمیته هنری با محوریت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رسانه، شورای اسلامی، امام جمعه، کمیته اجرائی با محوریت اتاق تعاون تشکیل شد.
وی با اشاره به سهم ناچیز تعاون از اقتصاد ملی افزود: با نهادینه شدن فرهنگ تعاون در جامعه، شاهد شکوفایی بیشتر اقتصاد و رونق تولید خواهیم بود اما در شرایط فعلی حدود ۸ تا ۹ درصد سهم تعاون از اقتصاد ملی محقق شده که از این میزان ۴ تا ۵ درصد هم مربوط به سهام عدالت است.
رئیس اتاق تعاون شهرستانهای ساوه و زرندیه داوری افزود: تعاونی یکی از سه بخش اصلی اقتصاد در کشور و بازوی توانمند دولت است که هنوز نتوانسته به سهم ۲۵ درصدی خود در اقتصاد ملی دست یابد اما با توجه به اینکه اعتقاد به تعاون در دولت سیزدهم دوباره در حال شکلگیری است لذا میتوان به آینده روشن این بخش امید بست.
داوری خاطرنشان کرد: فلسفه وجودی بخش تعاون این است که اجتماع بتواند از اقتصاد با توجه به سرمایههای خوبی که در اختیار افراد وجود دارد به نحوی استفاده کند که خروجی آن انتفاع اقتصادی برای خود یا جامعه داشته باشد، لذا قانونگذار بخش تعاون را وضع کرد تا عدالت اجتماعی و اقتصادی ایجاد شود و همگان بتوانند در یک شرایط برابر از ثروت و اقتصاد موجود، استفاده کنند.
وی تصریح کرد: اجرا نشدن قوانین بخش تعاون، عدم باور برخی مسئولان به تعاون و تسلط دولت بر اقتصاد کشور باعث عدم تحقق سهم ۲۵ درصدی سهم تعاون در اقتصاد شده است.
رئیس اتاق تعاون شهرستانهای ساوه و زرندیه با بیان اینکه تشکیل صندوق ملی انار و راهاندازی پایانه صادرات محصولات کشاورزی با محوریت انار از مهمترین مطالبات باغداران شهرستان ساوه است ادامه داد: این شهرستان میتواند به عنوان پایتخت انار کشور همچون نگینی در جهان بدرخشد.
https://iccnews.ir/?p=54882