رئیس اتاق تعاون با نمایندگان سازمان ملل(UN) و برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) در اتاق تعاون دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران امروز با نمایندگان سازمان ملل(UN) و برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) دیدار کرد و ظرفیت های بخش تعاون تشریح شد.
رئیس اتاق تعاون در این دیدار با اشاره به جایگاه بخش تعاون در اقتصاد کشور، ابراز داشت: بخش تعاون به عنوان یکی از ۳ رکن اصلی اقتصاد کشور در کنار بخش دولتی و خصوصی در قانون تعریف و تصریح شده است.
وی ادامه داد: با توجه به هدف گذاری وسیع برای توسعه بخش تعاون، اتاق تعاون در تمام شوراهای ملی و اصلی کشور صاحب کرسی و رای است و عضویت در این شوراها نشان دهنده اهمیتی است که در ایران به تعاون داده می شود.
رئیس اتاق تعاون با تاکید بر اینکه تمام تصمیم گیری های ملی در توسعه اقتصاد معطوف به بخش تعاون است، اظهار داشت: تعاونگران در کشور ما به جرات می توان گفت که در تمام حوزه های اقتصادی کشور فعال هستند و هر برنامه توسعه ای در کشور که بدون توجه و استفاده از ظرفیت های بخش تعاون سخت خواهد بود و بهترین بستر برای برنامه ریزی هایی که مردم در آن مشارکت دارند، بدون شک بخش تعاون است.
عبداللهی با اشاره به پوشش جمعیتی بخش تعاون در کشور بیان داشت: تقریبا نصف جمعیت کشورمان یا عضو تعاونی هستند یا از این بخش خدمات می گیرند.
نماینده UN در این نشست، ضمن ابراز خرسندی از آشنایی با توانمندی های بخش تعاون، بیان داشت: اطلاعات و ظرفیت های بخش تعاون را با دفاتر سایر سازمان هایی که در ایران دفتر دارند، به اشتراک خواهد گذاشت.
وی گفت: نگاه اصلی UN تنها به بخش اقتصادی تعاون نیست و ابعاد اجتماعی آن نیز بسیار حائز اهمیت است. نماینده UN اظهار داشت: ما ۴ هدف اصلی بهداشت، محیط زیست، اقتصاد مقاومتی و مبارزه با مواد مخدر را در ایران هدفگذاری کرده ایم.
نماینده UN ادامه داد: محافظت اجتماعی از اقشار آسیب پذیر از اولویت های ما بوده و برای استفاده از ظرفیت برای توسعه اشتغالزایی تلاش می کنیم.
رئیس اتاق تعاون در ادامه بر تاکید بر نقش اجتماعی تعاون در ایران درکنار نقش اقتصادی آن بیان داشت: رسالت و کارکردهای اجتماعی تعاون اهمیتش کمتر از بخش اقتصادی آن نیست. به عنوان نمونه در زمان جنگ بیشترین نمود تعاونی ها در میان مردم قابل مشاهده بود.
وی افزود: در شرایط کنونی که اقتصاد که دچار تحریم های ظالمانه است، تعاونی ها مانند گذشته آمادگی انجام رسالت اجتماعی خود همانند تامین کالاهای اساسی مردم، اشتغالزایی و توانمندسازی بانوان در بخش های مختلف اقتصاد را دارد.
عبداللهی خاطر نشان کرد: در این راستا اتاق تعاون آمادگی تشکیل کارگروه مشترک با هدف انجام پروژه های مشترک با UN و UNDP در حوزه تعاون را دارد.