وظایف شهرداری ها تنها به امور نظارتی منحصر می شود و این به معنی ورود به امور اجرایی، تصدی گری و دخالت نیست. وی اظهار داشت: شرکت های حمل و نقل تعاونی و خصوصی باید هماهنگی های لازم را با شهرداری ها داشته باشند و در همین چارچوب نسبت به اخذ مجوزهای لازم اقدام کنند، وی نقش اصلی را متعلق به تعاونی ها و شرکت های فعال در این بخش بیان کرد و ساماندهی حمل و نقل بار شهری را درسایه تعامل و همکاری مدیریت شهری با تشکلات و تعاونی ها دست یافتنی دانست.
چهارمین جلسه کارگروه حمل و نقل بار درون شهری و وانت بار جاده ای با حضور رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در اتاق تعاون ایران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، در این نشست احمد هاشمی عضو هیات رئیسه و رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق تعاون، از لزوم ایجاد هماهنگی بیشتر فی مابین متولیان حمل و نقل به منظور ساماندهی مناسب و اصولی حمل و نقل بار درون شهری سخن گفت و توضیحاتی در خصوص مشکلات موجود در تولید و توزیع لاستیک ارائه کرد وی ضمن اعلام آمادگی بخش تعاون جهت تعامل و همکاری با سایر بخشها خواهان واگذاری امور اجرایی به متصدیان حمل و نقل و تعاونی ها شد.
سید رضا محمدی مسئول کارگروه حمل و نقل بار درون شهری و وانت بار جاده ای نیز ضمن تشریح دستور جلسه به ارائه گزارشی در خصوص مصوبات جلسات قبلی کارگروه پرداخت و برگزاری نشست های تخصصی را نتیجه بخش دانست و تصریح کرد: در صورت استفاده صحیح از ظرفیت تشکلات و تعاونی ها می توان از آنها به عنوان بازوان توانمند اجرایی سازمان های نظارتی استفاده کرد و با دخیل کردن آنها در فرایند تصمیم سازی و بهره مندی از تجارب آنها از آزمون و خطاهای بی مورد اجتناب کرد.
محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران میهمان ویژه این کارگروه بود که با استقبال از تشکیل این کارگروه از لزوم نظارت شهرداری ها بر حمل و نقل بار در داخل و حومه شهرها مطابق قانون سخن گفت و تاکید کرد: وظایف شهرداری ها تنها به امور نظارتی منحصر می شود و این به معنی ورود به امور اجرایی، تصدی گری و دخالت نیست. وی اظهار داشت: شرکت های حمل و نقل تعاونی و خصوصی باید هماهنگی های لازم را با شهرداری ها داشته باشند و در همین چارچوب نسبت به اخذ مجوزهای لازم اقدام کنند، وی نقش اصلی را متعلق به تعاونی ها و شرکت های فعال در این بخش بیان کرد و ساماندهی حمل و نقل بار شهری را درسایه تعامل و همکاری مدیریت شهری با تشکلات و تعاونی ها دست یافتنی دانست.
در ادامه این نشست عباسی نماینده دفتر حمل و نقل سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور توضیحاتی در رابطه با فرآیند صدور باربرگ و نظارت الکترونیکی بر راستی آزمایی آن همچنین تکالیف قانونی شهرداری ها در خصوص نظارت حمل و نقل بار شهری ارائه و با اشاره به استفاده از تجارب سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در برنامه ریزی ها، از رویکرد ایجاد ارزش افزوده با ارائه خدمت به فعالان و استفاده از فن آوری روز خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با هماهنگی و تعامل فی مابین می توان شاهد ساماندهی اصولی این بخش بود.
نماینده اتاق اصناف ایران خواستار تداوم نشست های تخصصی و برگزاری جلسات آتی کارگروه به صورت دوره ای به میزبانی سایر اعضاء شد.
لازم به اشاره است، با توجه مشکلات موجود در فرآیند توزیع لاستیک مقرر شد جلسه ای مشورتی با حضور وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور، تولید کنندگان لاستیک، اتحادیه تهیه و توزیع لاستیک و روغن و تشکلات مرتبط به منظور ارائه راهکار های اجرایی با هدف توزیع عادلانه لاستیک بر اساس نیاز واقعی برگزار شود.
همچنین با توجه به ظرفیت موجود در شرکت تعاونی تاکسی بار تهران و اتحادیه های صنفی حمل و نقل شهر تهران و هماهنگی ایجاد شده فی مابین آنها مقرر شد جهت ایجاد هماهنگی و تعامل بیشتر با مدیریت شهری تهران در خصوص ساماندهی بار شهری، جلسه ای با حضور اعضای این کارگروه و شهرداری تهران در کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با هماهنگی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران برگزارشود.
https://iccnews.ir/?p=27966