رییس اتاق تعاون ایران گفت: سند توسعه تعاون در سال ۱۳۹۲ در دولت وقت تصویب شده بود و چند ماه بعد از ابلاغ سند، در دولت یازدهم و دوازدهم بایگانی و اجرای این سند متوقف شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران به نقل از ایرنا، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران، به نقش تعاون در اقتصاد اشاره و اظهار داشت: در دولت سیزدهم با پیگیری های زیادی که داشتیم، رییس جمهور وقت در در یک گردهمایی دستور داد که سند جدیدی برای توسعه تعاون دیده شود چراکه وی فکر می کرد چنین سندی وجودی ندارد و نیاز به سند جدید است.
وی ادامه داد: در دولت گذشته نه سند جدیدی ابلاغ شد و نه سند موجود اجرا شد؛ این سند ۹ سال متوقف بود.
رییس اتاق تعاون ایران با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم در احیای بخش تعاون گفت: در دیدار با آیت الله رئیسی رییس جمهور، موضوع سند توسعه بخش تعاون را توضیح دادیم و از آنجایی که رییس جمهور با ظرفیت های بخش تعاون آشنا بودند دستور اکید داد که این سند بازنگری و اصلاح شود.
وی تاکید کرد: سند توسعه تعاون در دستور کار دولت سیزدهم و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفت و کمتر از سه ماه نهایی شد.
عبداللهی بیان داشت: نقطه نظر و پیشنهادهای دستگاه های مربوطه درباره این سند اخذ و اصلاح انجام شد و در نهایت در اسفند ماه سال گذشته سند توسعه تعاون در هیات دولت تصویب شد.
وی با بیان اینکه سند توسعه تعاون یک سند به روز است گفت: احکام و وظایف دستگاه های مربوط با بخش تعاون ابلاغ شده است تا با همکاری همه بخش ها به رشد و کیفیت بخش تعاون در اقتصاد پرداخته شود.
رییس اتاق تعاون ایران خاطر نشان کرد: بخش تعاون همسو با سایر بخش های اقتصادی می تواند محقق شود از این رو نقش بخش دولتی و خصوصی در این زمینه تاثیر گذار است تا تعاون به سهم واقعی خود در اقتصاد دست پیدا کند.
https://iccnews.ir/?p=57731
تهرانی
با سلام و سپاس از اقدامات ات۶در اخو مصوبه نهایی سند توسعه ملی که در حقیقت نقشه راه ارتقا جایگاه بخش تعاون و تبیین تکالیف دستگاههای حاکمیتی برای کمک به اتاق تعاون به منظور راهبری شبکه گسترده مرمی تعاون در نیل به هدف مقرر در قانون سیاستهای کلی اصل ۴۴قانون اساسی و کمک به تحقق توسعه اقتصادی همراه با عدالت اجتماعی که از محورهای اصلی ابلاغیه رهبری د سیاستهای برنامه هفتم توسعه میباشد حال که متاسفانه د لایحه تقدیمی به مجلس اهتمام لازم و حتی حدّاقلی به این بخش مردمی علیرغم تاکیدات و تأییدات مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری نشده است شایسته است که اتاق تعاون تمامی مساعی خود را از طریق سازوکار کمیسیونهای تخصصی اتاق و مجلس و فراکسیون کثیرالعضو تعاون در مجلس معرفی اقناع نمایندگان محترم در پیشگیری از ابقا غفلت ثورت گرفته نماید در این مسیر باید کلیه ارکان اتاق بویژه اعضای مجمع نمایندگان اعم از اتاقهای استانها و شرکتها و اتحادیه های تعاونی به انسجام و دوری جستن از اختلافات بیحاصل و مضر به حال بخش تعاون تمامی بًانتهای هرچند محدود خود را به صحنه آورده و ریاست و مدیران اتاق را در گذر از این بزنگاه حساس که تا ۵ سال زیرساخت تمامی قوانین و اقدامات خواهد بود عبور کنیم علی برکت الله
دوستان کمر و قُلِه گرفتید
دشمن به کمین است در این تنگ بیایید
یا علی (ع) مدد