رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران، ضمن تبریک روز جهانی صنایع دستی ، گفت: با توجه به تغییر سیاست بیمه تأمین اجتماعی مبنی بر حذف بیمه صنعتگران حوزه فرش و صنایع دستی در کشور بسیاری از این صنعتگران دچار چالش هایی در امور خدمات رفاهی و درمانی شده اند و این قشر از جامعه جزء اعضای خانواده بزرگ تأمین اجتماعی قرار نگرفتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، خاطره استادرضائی، رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران در دیدار با مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور گفت: با تلاش های اتاق تعاون ایران در برخی از نقاط کشور تفاهم نامه هایی به منظور بیمه این قشر امضاء شده، اما نکته قابل توجه اینجاست که ورود از حوزه صنعت فرش صورت گرفته و صنایع دستی عملا در کنار این حوزه قرار گرفته است.
وی افزود: قشر جامعه هدف و اولویت ما در اتاق تعاون ایران، بانوان هستند که در سه حوزه مشغول فعالیت هستند: صنعت فرش، صنایع دستی و مشاغل خانگی.
وی خواهان استفاده از ظرفیت اتاق تعاون ایران با نمایندگی کمیسیون بانوان با وجود ۱۱ هزار تعاونی در ۳۱ استان به علاوه ۲۵ اتحادیه صنایع دستی در سطح کشور در راستای گسترش نمایندگی های صندوق بیمه به عنوان کارگزار و بهره مندی آنان از خدمات بیمه اجتماعی که از سال ۹۳ دچار بحران و نقصان در این زمینه شده اند، گردید؛ جامعه هدف ما بیش از ۳.۵ میلیون نفر (باخانواده) که ۱.۷۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم به عنوان سرپرست خانواده را دربر گرفته است، می باشد.
رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران، ارائه پیشنهادات به منظور جذب بیشتر بیمه شده، کمک در راستای ایجاد بسته های خدماتی و خلاقانه برای کارگزاران و ایجاد فضای تبلیغاتی مناسب در کشور برای معرفی صندوق را از فواید این همکاری دوجانبه عنوان داشت.
مدیرعامل صندوق، به محدودیت بیمه سازمان تأمین اجتماعی برای پوشش همه اقشار اشاره داشت و گفت این محدودیت در پوشش باعث ایجاد نارضایتی در بین اقشار مختلف می گردد. اگر این اقشار صندوق را بشناسند دچار برخی مشکلات نمی شوند و مشکل ما در این صندوق عدم شناخت صندوق توسط جامعه هدف است. دلیل شناخت سازمان تأمین اجتماعی در بین افراد گسترش و تبلیغات آن است اما صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر نوپاست و سابقه ۱۷ ساله دارد و برای تبیین این صندوق فعالیت زیادی صورت نگرفته است. ما محدودیتی در جذب بیمه شده نداریم و هر فرد ساکن شهر های زیر ۲۰ هزار نفر یا روستا ها و عشایر در صنعت فرش و صنایع دستی، کشاورزی و همچنین شاغلین فصلی می توانند جزو خانواده بیمه ای صندوق باشند.
مدیر عامل صندوق پس از معرفی صندوق و خدمات قابل ارایه آن به جامعه هدف، تمایل خود نسبت به ایجاد یک تفاهمنامه با کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران را اعلام داشت.
https://iccnews.ir/?p=52985