چگونگی تشکیل زنجیره تامین و توزیع گوشت قرمز در بخش تعاون در نشست مشترک کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی و کمیسیون تامین و توزیع تعاونی های مصرف با حضور فعالان اقتصادی حوزه دام در اتاق تعاون ایران بررسی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران، با بیان این مطلب گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کنونی کشور و حذف ارز ترجیحی ضرورت تامین و توزیع کالاهای مورد نیاز مردم با شرایط، کیفیت و قیمت مناسب در دستور اتاق تعاون ایران قرار دارد و در این راستا نشست مشترکی برگزار شد و چگونگی تشکیل این زنجیره مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: در این نشست چگونگی تشکیل زنجیره تامین و توزیع گوشت قرمز (گوشت گوسفند، گوساله، بز، شتر و شتر مرغ) مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد، کمیسیون مصرف اتاق تعاون ایران نیاز به گوشت قرمز (گوشت گوسفند، گوساله، بز، شتر و شتر مرغ) به شکل تازه و منجمد برای توزیع میان ذینفعان را طی یک هفته اعلام کند. به گفته وی، همچنین مقرر شده است که کمیسیون کشاورزی (کمیته امور دام ) میزان تامین کالا را اعلام کند.
گفتی است در این نشست مقرر شد که اتحادیه شرکت های تعاونی صنعت دامپروری، زمینه تولید قراردادی را با دامداران تحت پوشش خود فراهم کند همچنین شرکت تعاونی فرآوردهای گوشتی و پروتئینی کشور هم امکانات کشتارگاهی بسته بندی و شبکه حمل و نقل سرد را اعلام کند.
https://iccnews.ir/?p=53844