نشست مشترک مشاور امور بانوان اتاق تعاون با نمایندگان خیرین در امور خود اشتغالی و کارآفرینی نقاط محروم تشکیل و بر شکل گیری تعاونی های خیرین در تمام استان ها تاکید شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، نشست مشترک تهمینه دانیالی مشاور امور بانوان اتاق تعاون با شاه آبادی و همراهان به عنوان نمایندگان خیرین در امور خود اشتغالی و کارآفرینی نقاط محروم در اتاق تعاون برگزار و بر تشکیل تعاونی های خیرین در تمامی استان ها تاکید شد.
در این نشست، موانع ایجاد اشتغال، موانع مجوزهای کسب و کار، آسیب شناسی در خصوص عدم حمایت بانک ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر حمایت از تعاونی های خرد، تولیدی، خدماتی، بانوان تأکید شد.
به گفته مشاور امور بانوان اتاق تعاون، استفاده از ظرفیتهای بومی در کسب و کارهای خانگی از مزیت نسبی آن شمرده می شود و نیازی به واردات ندارد می توانیم با تشویق تعاونیهای بانوان در این امر بستر مناسب را فراهم سازیم.
دانیالی ادامه داد: تمایل به ایجاد اشتغال و کسب و کارهای خانگی در دوره پسا کرونا بعد از پایان همه گیری کرونا شرایط بازار کار را تغییر می دهد، این تغییرات با سرعت زیادی اتفاق می افتد و زمینه را برای حذف شغل کارگران تولیدی و صنعتی فراهم می کند. وی افزود: با این وصف بخشی از لایه های میانی مدیریت نیز از بین خواهدرفت اما اگر این فعالیتها به سمت فعالیت در حوزه تعاونی سوق داده شود آسیب کم اثر تر خواهد شد و تاب آوری اقتصادی را نیز افزایش می دهد دنیای آینده تفاوت زیادی با دنیای امروز خواهد داشت و این تغییرات می تواند جهان را به سمت و سوی تازه ای هدایت کند.
این بانوی تعاونگر در بخش دیگری با اشاره به تاثیر کرونا بر شاخص های کلان اقتصادی تاکید کرد: تأثیر کرونا برروی شاخص های کلان اقتصاد از جمله فضای کسب و کار آسیب زیادی را وارد می سازد به نفع محیط کسب و کار نیست بخش خدمات با سهم ۵۰ درصدی از تولید ناخالص داخلی بزرگترین قربانی این وسوسه هستند و به همین خاطر باید با آزادسازی از آنها حمایت کرد.
وی با اشاره به پیشرفت دولت الکترونیک در دوران بحران کرونا و پساکرونا، گفت: از نظر محیط کسب و کار بخصوص در بخش صدور مجوزها در دوران پساکرونا با بهبود مواجه شده ایم و به جهت شرایط موجود از سوی جامعه در این دوره دولت الکترونیک پیشرفت زیادی کرده است همچنین بخشی از مقررات و مجوزها که همواره به علت تعدد و طولانی بودن روند برای فضای کسب و کار کشور که یک مانع و مشکل محسوب می شد در این شرایط روان و تسریع شد و این همان تبدیل تهدید به فرصت است و این بحران برای فضای کسب و کار یک فرصت طلایی محسوب می شود و بسیاری از دستگاهها و خدمات و مجوزهای خود را به صورت غیر حضوری و در کوتاهترین زمان ارائه می کنند که این شرایط کمک زیادی به رفع موانع کسب و کار می کند اختصاص میز خدمت در اتاق تعاون ایران و پاسخگویی بصورت حضوری و غیر حضوری از دستاوردهای این دوران است.
دانیالی اظهار داشت: در بسیاری از کشورهای پیشرو با دسته بندی مجوزهای مربوط به کسب و کار ۸۵ تا ۹۰ درصد مجوزها نیازی به تأیید دستگاههای حاکمیتی ندارد و تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد مجوزهای حساس که با امنیت و محیط زیست ارتباط دارد توسط حاکمیت تأیید می شود.
https://iccnews.ir/?p=37385