رئیس اتاق تعاون ایران در دیدار با رئیس دفتر جایکا با تاکید بر اهمیت و اولویت آموزش اظهار داشت: با توجه به گستردگی بخش تعاون و ضرورت آموزش جدیدترین تکنولوژی در زمینه های مختلف، آموزش مدیران و همکاران بخش تعاون، اولویت دارترین موضوع بخش تعاون است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، صبح امروز بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران با« تاناکا» رئیس دفتر جایکا (آژانس همکاری های بین المللی ژاپن ) در تهران، دیدار و بر اهمیت آموزش در بخش های مختلف تاکید کرد.
رئیس اتاق تعاون ایران ضمن خیرمقدم به سفیر رئیس دفتر جایکا در تهران، با معرفی توانمندی های بخش تعاون در ایران گفت: تعاون در کشور ایران جایگاه مهم و اثرگذاری دارد و بخش عمده ای از محصولات توسط بخش تعاون تولید می شود.
وی گفت: یکی از نیازهای اصلی ما آموزش مدیران و همکاران بخش تعاون در حوزه های مختلف است. رئیس اتاق تعاون ایران ابراز داشت: ما برای اینکه بتوانیم بهره وری، کیفیت و تولید محصولات را افزایش دهیم نیاز مبرم به آشنایی با تکنولوژی ها و دانش روز داریم.
رئیس اتاق تعاون ایران یادآور شد: جمعیت زیادی تحت پوشش تعاونی در کشور هستند اما به دلیل محدودیت هایی نظیرتحریم نتوانستیم در حوزه آموزش به حد مطلوب برسیم.
وی اذعان داشت: شرکت های تعاونی در حوزه کشاورزی، دام و طیور و پتروشیمی و نظایر آن فعالیت بسیار خوبی در کشور دارند و آموزش در این بخش ها از اولویت ویژه ای برخوردار است.
رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به ضرورت برگزاری دوره های آموزشی در سایر استان های کشور بیان داشت: دوره های اخیر جایکا در تهران برگزار شده که امیدواریم این دوره ها در سایر استان ها نیز برگزار شود.
رئیس دفتر جایکا در تهران نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در اتاق تعاون ایران، بیان داشت: تمرکز و توجه جایکا در موضوع اشتغالزایی برای شرکت های کوچک و متوسط در صنایع مختلف است. وی ابراز داشت: در حال حاضر جایکا در حوزه گردشگری در تبریز، شیلات در هرمزگان و در حوزه کشاورزی در شمال ایران فعالیت می کنیم و علاقمند به گسترش این فعالیت ها و تعامل بیشتر با سایر سازمان های غیردولتی و مردم داریم.
رئیس اتاق تعاون ایران در بخش دیگری از این دیدار بر اهمیت برگزاری دوره های مختلف حضوری و غیرحضوری تاکید کرد و کوتاه کردن فرآیند برگزاری دوره های آموزشی حضوری در کشور ژاپن را پیشنهاد داد.
رئیس دفتر جایکا در تهران نیز در ادامه علاقمندی این سازمان برای برگزاری دوره های آموزشی و تعامل بیشتر با اتاق تعاون ایران در بخش های مختلف نظیر کشاورزی، دانش بنیان و سایر بخش ها را اعلام کرد.
عبداللهی در بخش دیگری از این دیدار با اشاره به اهمیت شرکت های دانش بنیان در ایران خاطرنشان کرد: بیش از ۲۱۰ شرکت تعاونی دانش بنیان در کشور داریم که در بخش های مختلف فعالیت می کنند. این شرکت ها اهمیت خاصی در کشور دارند و تسهیلات و حمایت ویژه ای نیز برای فعالیت دریافت می کنند.
https://iccnews.ir/?p=57296
تهرانی
سلام از آنجائیکه متاسفانه عقب ماندگی در بخش تعاون بخش اعظمش فقدان آموزشهای روزآمدی فعالیتهای اقتصادی و نحوه استفاده از فناوریهای نوین و تجارب کشورهای پیشرفته میباشد قطعا این نوع ارتباطات آینده روشنی را در مسیر برون رفت از مشکلات را تصویر میکند که امیدواریم کماکان استمرار یابد ضمنا استفاده از بورسیه های بخش آسیا و اقیانوسیه اتحادیه بین المللی تعاون را فراموش نفرمایید علی برکت الله