رئیس اتاق تعاون استان خراسان رضوی در جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان خراسان رضوی گفت: استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های شبکه توزیع تعاونیها و حمایت از این بخش می تواند کالاهای اساسی را با قیمت مصوب به دست مصرف کننده واقعی رساند.
جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان خراسان رضوی با حضور رئیس و دبیر اتاق تعاون استان، فرماندار، معاونت اقتصادی استاندار، مدیران ادارات کل جهاد، تعزیرات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیران اتحادیه های تعاونی مصرف و تعاون روستایی با دستور کار نمایش نقشه های جانمایی اتحادیه ها و تعاونی های مصرف برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، اسماعیل آذری رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی در این جلسه ضمن معرفی ظرفیت ها و توانمندی های این بخش، لزوم ترویج فرهنگ تعاون، تقویت تعاملات آن ها و بازاریابی برای محصولات تعاونی ها پرداخت و افزود: استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های شبکه توزیع تعاونیها و حمایت از این بخش می تواند کالاهای اساسی را با قیمت مصوب به دست مصرف کننده واقعی رساند.
رئیس اتاق تعاون استان ضمن نمایش نقشه های جانمایی اتحادیه ها و تعاونی های مصرف به تفکیک شهرستان گفت: تعداد ۱۴۶ تعاونی زیرمجموعه اتحادیه های مصرف همچنین تعاونی های متفرقه و محلی در سطح مشهد فعال می باشند این آمار در استان بالغ بر ۳۱۵ تعاونی است که نشان دهنده شبکه یکسان و پراکندگی خوب تعاونی های مصرف برای توزیع کالاهای اساسی می باشد.
وی با اشاره به وارد کردن کالاهای تنظیم بازار بیش از سهمیه استان توسط اتاق تعاون ایران اظهار داشت: در یک سال گذشته اتاق تعاون استان درخواست های مازاد بر سهمیه خراسان رضوی را برای کالاهای تنظیم بازار اعم از مرغ، برنج، روغن، قند و شکر و … به اتاق تعاون ایران ارسال و خوشبختانه توانستیم با هماهنگی و کمک اتاق تعاون ایران این کالاها را وارد و با همکاری اتحادیه های مصرف و تعاونی های زیرمجموعه آنان در سطح استان به صورت عادلانه توزیع نمائیم.
آذری افزود: در شرایط کنونی دولت نیازمند مشارکت تعاونیها در حوزه تامین، نگهداری و توزیع کالاهای اساسی می باشد و باید در این وضعیت دشوار از ظرفیت های آن ها استفاده نماید چرا که در تمامی حوزه های کارمندی، جهاد، فرهنگیان، مرزنشینان، کارگری، کشاورزی و … اتحادیه ها و تعاونی های زیرمجموعه با حضور مردم تشکیل و فعال می باشند.
وی با اشاره به لزوم ارتباط کلیه ی انبارهای اتحادیه ها و تعاونی ها به سامانه جامع انبارها افزود: با اتصال به این سامانه وضعیت ورود، خروج و رهگیری کالا به انبارهای تعاونی ها شفاف و به دور از ابهام می شود و به همین منظور اتصال به این سامانه ها ضروری و حائز اهمیت می باشد.
استاندار نیز در جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان اظهار داشت: سه محور اصلی قرارگاه امنیت غذایی تامین، نگهداری و ذخیره و توزیع مواد غذایی اولویت دار است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به موضوع تامین در قرارگاه امنیت غذایی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال این قرارگاه باید در محور تامین، تعداد کالاهای حساس را مشخص کند که این کالاها و مواد غذایی از طریق وارد کردن یا تولید تامین می شوند.
وی در راستای تشریح ماموریت های قرارگاه امنیت غذایی اضافه کرد: انتظار ما از قرارگاه مذکور این است که به موقع تامین و به موقع تصمیم گیری کند تا بازار و تامین مایحتاج مردم دچار مشکل نشود.
سردار نظری برطرف کردن مشکلات تامین کالاها و مواد غذایی مورد هدف را یکی از ماموریت های قرارگاه امنیت غذایی قلمداد کرد و گفت: اگر در حوزه این کالاها هر گونه مشکلی وجود داشته باشد باید سریعا به مدیریت استان برای پیگیری های بعدی منتقل شود.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به حوزه نگهداری و ذخیره کالاها و اهمیت اشراف و نظارت در این زمینه متذکر شد: قرارگاه امنیت غذایی باید از ذخیره مواد غذایی مهم مثل روغن درانبارهای رسمی، دولتی و خرده فروشی ها برای مدیریت های بعدی اطلاع داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه تصمیمات قرارگاه امنیت غذایی در حوزه مواد غذایی لازم الاجراست، ادامه داد: از قرارگاه امنیت غذایی استان انتظار داریم تامین، ذخیره و توزیع مواد غذایی هدف و اولویت دار را به طور مرتب بررسی کند تا با استفاده از همه ظرفیت ها اجازه ندهیم فرایند تامین و توزیع مایحتاج مردم دچار مشکل شود.
https://iccnews.ir/?p=51600