کارگروه دام و طیور کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران برگزار و چگونگی تنظیم بازار گوشت مرغ و گوشت قرمز توسط تشکل ها بررسی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی گفت: در این نشست، با توجه به سیاست های دولت مبنی بر واگذاری امور تصدی گری به اتحادیه ها و تشکل ها، تنظیم بازار محصولات کشاورزی بررسی و توانمندی های تشکل های تعاونی در این راستا ارزیابی شد.
وی ادامه داد: از آنجاییکه اتحادیه های تولیدی در حوزه دام و طیور نقش پررنگی در حمایت از تولید محصولات پروتئینی به عهده دارند از سوی دیگر ظرفیت شبکه بیش از ۶هزار واحد فروشگاهی بخش تعاون که غالبا با جامعه هدف مورد حمایت دولت مواجه هستند، ظرفیت مناسبی برای ارائه همکاری در اختیار بخش تعاون قرار داده است.
قاسمی خاطر نشان کرد: برنامه ها و امکانات اتحادیه های مربوطه برای تنظیم بازار محصولات پروتئینی در جلسات بعدی این کارگروه ارائه و با بررسی و جمع بندی به وزارت جهاد کشاورزی و مراجع ذیربط ارسال خواهد شد.
https://iccnews.ir/?p=56222