رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران گفت: با توجه به اینکه محور برنامه های کمیسیون بانوان در ۱۴۰۳ تمرکز بر گسترش صادرات و تعاونی های صادرات محور می باشد، در نشست امروز فرآیند صادرات، کشورهای هدف، لزوم شناسایی بازارهای جهانی و محصولات مورد نیاز هر بازار معرفی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، پنجاه و هشتمین جلسه کمیسیون تخصصی بانوان به صورت حضوری و آنلاین، با موضوع ارائه گزارش اقدامات کمیسیون بانوان در سال ۱۴۰۲ و اعلام برنامه سال ۱۴۰۳ همچنین بررسی و احصاء ظرفیت های صادراتی تعاونی های بانوان و ارائه جدول پیشنهادی رویدادها و نمایشگاه های سال ۱۴۰۳ جهت برنامه ریزی با حضور معاون بین الملل اتاق تعاون ایران برگزار شد.
در این نشست، علیرضا بنایی فر معاون بین الملل اتاق تعاون ایران، گزارش جامعی از الزامات توسعه صادرات را تشریح و مهمترین کشورهای هدف صادراتی ایران را چین، عراق، امارات، ترکیه، هند، افغانستان، پاکستان، عمان و… عنوان کرد.
براساس این گزارش، وضعیت تجارت خارجی ایران درسال ۲۰۲۲ نشان می دهد عمده صادرات غیرنفتی ایران به جهان شامل، آهن و فولاد، پلاستیک، موادشیمیایی آلی، کودها، مس و مصنوعات آن، میوه و آجیل، آلومینیوم و محصولات آن، سنگ معدن، نمک، گوگرد، سبزیجات و مواد شیمیایی معدنی بوده است.
استاد رضایی رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران طراحی و ایجاد میزهای تجاری تعاونی های بانوان به صورت منطقه ای با اولولیت استان های مرزی و مناطق آزاد، طراحی و آماده سازی بسته های آموزشی تخصصی توسعه کسب و کار و صادرات در حوزه تعاونی های بانوان با همکاری اتاق تعاون ایران همچنین شناسایی فعالان تولید از سراسر کشور برای ایجاد بازار مشترک در سطح ملی و بین المللی را مهمترین مصوبات پنجاه و هشتمین کمیسیون بانوان بیان کرد.
به گفته وی، برگزاری ۲ نشست ملی در سال ۱۴۰۳ با هدف حمایت و توسعه تعاونی های بانوان در عرصه اجتماعی و اقتصادی مستند بر سند توسعه بخش تعاون همچنین با توجه به فرابخشی بودن کمیسیون بانوان مقرر شد مصوبات کمیسیون های فرابخشی اتاق تعاون ایران با هدف تعامل بیشتر با کمیسیون های فرابخشی در بسته اطلاع رسانی کمیسیون بانوان نیز قرار بگیرد.
استادرضایی همچنین گفت: پیرو مصوبه قبلی کمیسیون بانوان، پایش تعاونی های فعال بانوان کشور تا پایان سال ۱۴۰۲ در عرصه های ۵گانه (تولید، آموزش، سلامت و درمان، گردشگری و صنایع خلاق و مسکن) صورت گرفته است و این پایش با ساختار شبکه در سال ۱۴۰۳ مورد بهره برداری قرار می گیرد.
https://iccnews.ir/?p=60885