هیات تجاری کنیا متشکل از فعالان حوزه مختلف اقتصاد، در راستای گسترش تعاملات و آشنایی با ظرفیت ها و توانمندی های بخش تعاون با فعالان و مدیران اتحادیه ها در اتاق تعاون ایران حضور یافتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، هیات تجاری کنیا در حوزه های مختلفی نظیر مصالح ساختمانی، تجهیزات نظیر مصالح ساختمانی،کودهای ارگانیک، تجهیزات پزشکی، کلینر و قیر، مواد شوینده و مواد اولیه این محصولات باهدف آشنایی با فعالان اقتصادی بخش تعاون و مذکرات تجاری در اتاق تعاون ایران حضور یافتند.
در این نشست، ضمن بررسی چگونگی نقل و انتقال مالی فعالان اقتصادی دو کشور، معرفی توانمندی های تعاون، انجام شد فعالان اقتصادی توانمندی ها و ظرفیت های حوزه خود را در نشست B2B مطرح کردند.
همچنین مقرر شد اتاق تعاون ایران نسبت به دعوت از بازرگانان و علاقمندان کنیا در حوزه ساختمانی و خدمات فنی و مهندسی برای حضور و بازدید از نمایشگاه بین المللی ساختمان ایران، اقدام کند.
در بخش دیگری از این دیدار نیز مقرر شد، از بخش تعاون ایران برای بازدید و حضور در نمایشگاه کشاورزی و ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز دعوت به عمل آید.
گفتنی است، کنیا در شرق آفریقا دارای موقعیت استراتژیک برای توسعه روابط تجاری ایران با کشورهای حوزه شرق آفریقا است و از مهترین زیرساخت در گسترش این روابط، خط کشتیرانی بندرعباس و بندرمومباسا است که می تواند نقش موثری در گسترش تعاملات تجاری دو کشور محسوب شود.
خاطرنشان می شود، درخواست همکاری از اتاق تعاون در خصوص ساخت مسکن با توجه به تقاضای زیاد در کنیا، همکاری در زمینه نانو تکنولوژی، صادرات مصالح ساختمانی با توجه به تقاضای زیاد در کنیا، با توجه به بحران روسیه و کمبود کود شیمیایی خواستار صادرات کود شیمیایی ایران به کنیا، آمادگی جذب دانشجو و آموزش در زمینه دانش بنیان و ماشین آلات و تولید داروهای خاص و تولید تجهیزات نانو در ایران و مونتاژ در کنیا، آمادگی در تولید دارو در کنیا و همچنین لوازم مصرفی پزشکی و آمادگی صادرات سنگ به کنیا، مهمترین مباحث مطروحه در این نشست بود.
https://iccnews.ir/?p=52910
تهرانی
سلام چند سال پیش که افتخار برگزاری نمایشگاه اختصاصی ایران را از طرف اتاق تعاون در پایتخت کنیا را داشتیم فرصت مغتنمی حاصل شد تا از وضعیت بازارهای مختلف این کشور که دروازه ورود به غرب آفریقامیباشد را از نزدیک رصد و ارزیابی نماییم وجود پتانسیل های کنیا برای جذب کالاها و خدمات ایرانی بسیار زیاد است از طرفی وجود منبع خدادادی ازکشور در زمین و دریا و عدم توان بهره برداری مناسب از آنه و توسعه ایران در حوزه صنایع غذایی و شیلات و خدمات مهندسی زمینه های مناسب برای همکاری بین دو کشور است با هدایت کشتی های مجهز ماهیگیری ایرانی به آبهای کنیا و صید و فریز کردن ماهیهایی که از مطبوع ترین و لذیذترین فرآورده ای دریای میباشد یکی از زمینه های همکاری است در زمینه راهسازی و استفاده از ماشین آلات هپکو مفید است.
علی برکت الله